Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Bőrgyógyászatra vagy sebészetr...

Bőrgyógyászatra vagy sebészetre menjek ezzel a problémámmal?

Figyelt kérdés

A fenekemen van egy betokosodott pattanás. Már elég rég óta és a tok elég vastag, meg van keményedve, nem is túl kicsi.

Hova forduljak?

Valakinek volt már ilyen?

Köszönöm, ha válaszolsz!

2012. dec. 26. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
sebészetre
2012. dec. 26. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló, csak a hátamon volt ilyesmi. Én bőrgyógyászhoz mentem, aki kapásból mondta hogy ez egy amolyan jóindulatú bőrdaganat, egy begyűlt gennyes cucc ez igazából amibe szennyeződések vannak amik ugye bőrbe jutott káros anyagok gyűltek össze egy helyre. Nálam ez akkor volt amikor házfelújításnál üveggyapottal szigeteltük a tetőteret, akkor gyűlt így be. Mivel nekem nem volt így fájdalmam így nem kezelte ki de ha zavart akkor kérhettem beutalót sebészetre ahol kivágták kinyomkodták kitisztították, lefertőtlenítették aztán ennyi volt. Persze ezt először kenőccsel is kezelik ha nem olyan vészes mert az kihúzhatja belőle a dzsuvát vagy eltüntetheti ezért célszerű először bőrgyógyászhoz menni mert ez más miatt is lehet és ha ő tudja a választ akkor elutalhat a megfelelő helyre ahol kezelik. Mert sebészeten nem sokat tudnának kezdeni vele valószínűleg először bőrgyógyászhoz küldenek hogy nézze meg miaz pontosan mert nekik erre nincs túlsok idejük.
2012. dec. 26. 12:48
 3/4 anonim válasza:
Minél hamarabb menj el orvoshoz ne hogy rosszindulatúra forduljon! Elsőnek a bőrgyógyászt ajánlom és ő majd ha úgy látja akkor biztos elfog küldeni sebészetre is.
2012. dec. 26. 12:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Másik válaszoló! És neked elmúlt magától?

2012. dec. 26. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!