Kislányom 4éves asztmás és allergiás. Tartósan betgnek számit? Igényelhetek emiatt ujra gyest és emelt családi pótlékot?
Figyelt kérdés
reggel este szed gyógyszer..minden nap..2009. aug. 24. 17:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem az asztmára kaphatsz emelést, talán figyelembe veszik, hogy egyik a másik következménye, és hogy súlyosbítják egymást. De ez attól is függ mennyi idős a gyermeked, mert azt hiszem gyermekkorban az asztmát ki lehet nőni,(allergiát nem)( persze a hajlam mindig meglesz) de felnőttkorban már nem.
2/4 A kérdező kommentje:
kislányom 4 éves..igen azt mondták kinővi talán 7-14 éves kora körül..de öcsém is igyvolt ő most 17 és még mindig asztmás..:(köszy a választ
2009. aug. 25. 08:50
3/4 anonim válasza:
Hát én asztmás vagyok és kaptam emelt családit,most vették el júliusban...
Azt nemtudom 4 évesen mennyire számít betegnek,a pulmnológus véleményét kérd ki,hogy igényelheted e,nekünk is ő mondta...egyébként nemtudom...nekem is úgy volt,hogy kinövöm mégis itt vagyok 21 évesen és fulladok amikor...
AREC sóterápiát javaslom nektek is:)
A csp-heu vissszatérve sztem lehet igényelni,de jobb rákérdezni:)
4/4 A kérdező kommentje:
aham a pulmanologus okotberre adott időpontottés csak akkor tudja meg mondnai h jogosult e rá a kislány..?szoval h van e egyáltalán középszintü az asztmája!!!de ha nincs is attol még folyton beteges-e miatt is...és attol még én vagyok vele itthon mivel nincsen más!!és abban az estben nem itélik meg az összeget!!nagyon klasszak mit kondjak!!ezzel csak anyi problémám h a betegeskedése miatt nem tudok elhelyzkedni!! egy munkahelyről nem lehet enyit hiányozni!!
2009. aug. 25. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!