Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Legyantáztam a lábam, de a...

Legyantáztam a lábam, de a vádlimnál rosszul téptem le, megakadt és véraláfutás keletkezett oda. Mennyi idő mire elmúlik?

Figyelt kérdés
Nem tudom h ez segít-e, de nem fáj csak egy kisponton ott is csak akkor ha megynomom. Eddig nem szőrtelenítettem a lábam, gondoltam elkezdem gyantával mivel ezzel a módszerrel lassabban nő a szőr. Azt hiszem ezt a fajta módszert hanyagolom..(vagy inkább kozmetikusra bízom) :/ :) Előre is köszi a válaszokat! Oltást köszönöm nem kérek
2008. máj. 29. 00:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Véraláfutásra kapsz a gyögyszertárban Phenylbutazon krémet.Azzal bekened meg vizesruhával borogatod,lehet elmulik pár nap allatt.Ha nagyobb a véraláfutás lehetnek hetek is.Én is a kozmetikust javasolnám vagy epillálo gépet,már olyan sok fajta van,biztos tudsz választani közzüllük.Jobbulást.
2008. máj. 29. 03:48
 2/3 anonim ***** válasza:

azért lett véraláfutásos mert nem lefelé húztad (talán inkább merölegesen) és nem elég gyorsan rántottad le. én is mindig gyantázok. menj el kozmihoz nézd meg hogy csinálja és utána pikk pakk neked is fog menni. nekem kb 2 perc míg lehuzom.

ne aggodj a véraláfutástol ha megtanultad hogy kell menni fog. és tényleg sokkal jobb mint bár mi más módszer.

2008. máj. 29. 08:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Azt hiszem holnap meg is látogatom a patikát. Aztán meg felkeresek egy kozmetikust!
2008. máj. 29. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!