Normális hogy még így vérzik? Holnap menjek vissza a sebészetre?
Köszönöm nektek a válaszokat!
Tegnapelőtt, pénteken visszamentem, mondjuk tiszta vicc, mert ezt nekem Pécsen csinálták (ott tanulok) de most meg már itthon vagyok, és a helyi sztk-ba mentem be, ahol a sebész rá se nézett a lábamra, elküldött a traumatológiára, ahol először mondták, hogy el se látnak (mondom király, még jó hogy jogosult vagyok rá, na mindegy) aztán nagy kegyesen 5! óra várakozás után behívtak, a doki rápillantott, majd közölte hogy ezzel ő nem tud mit kezdeni, ez lassan gyógyul.. mondom az oké, nem vártam hogy 10 nap után teljesen helyrejöjjön, de hogy még mindig folyik belőle a genny, de ház ez lassan gyóyul ugyebár..na mindegy kb le se sz*rtak.
mondjuk tegnap már azt csináltam, hogy egy tűt belemártottam alkoholba és felszúrtam magamnak a lábamat, és kinyomkkodtam magamnak a gennyet (igaz fájt, de hát mindegy megoldom én, bár nincs orvosi diplomám).
Ezt a kamillás áztatást is kipróbálom, vagy esetleg vattát beleáztatok kamillateába és azt teszem a sebre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!