Mate123123 kérdése:
Cukor beteg vagyok? Folyamatos szo mjuság
Figyelt kérdés
lehet hogy cukor beteg vagyok?álando szomlyas vagyok és álmombol is felkelek. mert szomlyas vagyok mit tegyek? meg mostanaba sokat eszek es annyit hiztam allandoan wc re jarok kerlek segicsetek most is almombom keltem fel es nem tudok vissza aludni mert szomlyas vagyok 12 eves vagyok2012. dec. 14. 00:59
1/2 anonim válasza:
A cukorbetegségnek nem tünete a hízás. Éppen ellenkezőleg.
De egy kivizsgálást megér. Mennyi vizet iszol?
2/2 anonim válasza:
Nem biztos, hogy az vagy. Ha sokat eszel hízol is.Mindenesetre lefekvéskor meg amúgy se, ne egyél annyi édeset ill. sósat. Én arra szoktam folyton szomjas lenni. Ha nagyon aggódsz kérd meg anyukádat és kérjetek labor beutalót a háziorvosodnál, h megnyugodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!