Lenyeltem? (SOS)
Figyelt kérdés
Kálium nitrátos papir zsepit lehet nem nyeltem le és kén is volt benne azt hittem rá kenyért mert le volt darálva mi bajom lesz?2012. dec. 4. 20:25
1/11 A kérdező kommentje:
nem nyitja meg de most mi bajom lesz?
2012. dec. 4. 20:28
2/11 anonim válasza:
"Kálium nitrátos papir zsepit lehet nem nyeltem le.."
Most lenyelted vagy nem?
3/11 A kérdező kommentje:
a számban volt lehet lement egy kicsi nem tudom de kimostam utána a számat meg köptem
2012. dec. 4. 20:41
5/11 A kérdező kommentje:
de ugye nem lesz ebböl bajom? :S
2012. dec. 4. 20:43
7/11 A kérdező kommentje:
de egézségügyi nem lesz?
2012. dec. 4. 20:45
8/11 anonim válasza:
Ez kb. olyan lehet mint mikor én lenyeltem a fogkrémet kiskoromban és elmentem a háziorvoshoz, aztán mosolygott a dolgon..
9/11 A kérdező kommentje:
szóval nem köszi :) a fogkrém más ezen rajt van egy egy halál fej
2012. dec. 4. 20:47
10/11 anonim válasza:
Ha még egy picit le is nyelt volna belőle az nagyon minimális mennyiség. Semmi panasza nincs szerencsére, ezért aggodalomra sincs indok, már azóta jelentkezett volna ha lenne gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!