Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol végeznek Budapesten (...

Hol végeznek Budapesten ( lehetőleg 13. ker) HIV szűrést? Valamint hol végeznek csontvizsgálatot ahol megnézik nincs e vlm gáz a csontjaimmal?

Figyelt kérdés
és a HIv szűrésért fizetni kell vagy ingyen van ?
2009. aug. 18. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt javasolom, hogy háziorvossal írasd ki a labort. Szerintem minden laborban kell hogy végezzék és így titi ingyen lesz.

Alternatív megoldás, ha elmész vért adni, mert ott erre biztosan leszűrnek és értesítenek, ha gond van.

2009. aug. 23. 12:09
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vannak címek , hogy hová mehetsz. Ne véradáson teszteletesed le magad mert ha esetleg fertőzött vagy akkor van rá esély a korai periodusban (a fertőzéstől számított 6 hét (ebben nem vagyok teljesen biztos) ) álnegatív lehet a teszt és a vérkészítménnyel más is elkaphatja.

Beutaló nem kell amennyire tudom teljesen anonim a szürés és fizetni sem kell érte.

Csontbetegségek ügyében az ortopédusok az illetékesek. Általánosságban röntgennel kell vizsgálni a csontokat , de azért tudni kéne , hogy mégis mi miatt gondolsz csontbetegségre.

2009. aug. 23. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:

12:09-es vagyok

Az előttem írónak tényleg igaza van, a véradással kapcsolatban, ebbe nem gondoltam bele!

2009. aug. 24. 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!