Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hétfőn lesz laparoszkópos...

Hétfőn lesz laparoszkópos epehólyag műtétem. Az a bajom hogy rohadtul félek, ugye nem fogok felébredni véletlenül közben?

Figyelt kérdés

Sajnos muszáj.... de nagyon félek leginkább a altatástól, nekem dupla annyi altató szer kellett amikor volt már egy műtétem.... az altatóorvos nagyon bunkó volt, nem is figyelt rám, én meg nagyon félek, hogy fel ne kelljek közben.

A másik félelmem utána. Vajon tényleg nem tudok majd soha többé normális ételt enni? kis sajtot sem, pizzát sem, semmit ami jó? mert olvastam amerikai fórumon hogy fosnak hánynak, görcsölnek még egy falatnyi normális ételtől is az emberek.....

az utolsó de elhanyagolható félelmem a fájdalom műtét után, de azt leszarom, ugyanis az utóbbi egy hétben szinte folyamatos epegörcseim voltak, olyanok, hogy a falat vertem, és szinte sírtam..... és megjegyzem egy 25 éves férfi vagyok....

2012. nov. 24. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem is altatnak, nekem a gerincembe adtak valamit, nem éreztem semmit.

A másik félelmedről: ha hülye amerikai fórumokat olvasod, meg is érdemled! Az amik alapból nem esznek normális ételt, meg is látszik rajtuk. Neked meg majd elmondja az orvos, hogy ezután is lehet mindent kajálni, de módjával.

A műtét utáni fájdalom meg eltörpül az epegörcs mellett!

2012. nov. 24. 19:33
 2/3 A kérdező kommentje:
sajnos altatásban lesz... ha tudtam volna h lehet én is gerincérzéstelenítést kérek.... én hülye... mind egy... nekem amik alapját képezik a táplálkozásomnak, és szeretek azok a gyümölcsök: alma, banán, barack, narancs, minden citrusféle, szőlő, minden gyümölcs, és nagyon szeretem a párolt zöldséget..... de néha megkívánok én is egy szelet pizzát, vagy egy sajtos sonkás szendvicset....
2012. nov. 24. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezeket mind eheted a műtét után is, csak mértékkel, a "normális" mennyiséget! Ha mégis gondjaid lennének, nagyon jó emésztést segítő készítmények vannak.
2012. nov. 25. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!