Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Egészségügyi kiskönyv honnan?

Egészségügyi kiskönyv honnan?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy másik suliba készülök és kérik az egészségügyi kiskönyvet,de nekem itthol csak olyan van h oltási kiskönyv,meg egy olyan egészségügyi kiskönyv amibe a csecsemőkori adatok vannak benne.Akkor az jó???vagy a régi iskolától kell kérni,vagy csináltatni kell???
2009. aug. 17. 08:45
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Háziorvossal csináltatni kell. Elküld tüdőszürésre, ha nem voltál, és megvizsgál esetleg. Megkérdezi nincs-e hasmenésed. Diáknak azt hiszem ingyenes, munkavállalónak fizetnie kell.
2009. aug. 17. 09:08
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Papírboltba, vagy nyomtatványboltba lehet kapni,kb.50Ft,azzal elmész a háziorvosodhoz és Ő majd intézi a többit
2009. aug. 17. 09:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Írószerboltban tudsz venni. Nem drága. Ez egy kék könyvecske, amibe pl. tüdőszűrőn pecsételnek ha munkaalkalmassághoz kell. Nem azonos az oltási könyvvel, azt is be kell mutatnod ezen felül.
2009. aug. 20. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Ez így mind szép és jó, de nálunk minden orvos a másikra mutogat, hogy neki kéne megcsinálni. Én már voltam tüdőszűrőn, megvan a széklettenyésztés is, csak az általános vizsgálatot kellene elintéznem. Ehhez beutaló kell. De senki nem ad. Mit csináljak?
2009. szept. 29. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
11:26-os. A háziorvosnak kutya kötelessége megcsinálnia!
2009. szept. 29. 14:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszön szépen a válaszokat,már megoldódott,mert a régi sulimba kellett szólni,de ott nem adhatják ki ezt monták,és h majd áttpostázzák!!
2009. szept. 30. 07:57
 7/8 anonim válasza:
22%
Én ezért a könyvért 7500 ft-ot fizettem pedig diák vagyok. Tüdőszürő, vizelet vizsgálat, szemvizsgálat és vérnyomásmérés :) ez került 7500 ft-ba
2010. aug. 14. 13:49
 8/8 anonim ***** válasza:
150 ft volt a papirboltba
2019. aug. 1. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!