Egészségügyi kiskönyv honnan?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy másik suliba készülök és kérik az egészségügyi kiskönyvet,de nekem itthol csak olyan van h oltási kiskönyv,meg egy olyan egészségügyi kiskönyv amibe a csecsemőkori adatok vannak benne.Akkor az jó???vagy a régi iskolától kell kérni,vagy csináltatni kell???2009. aug. 17. 08:45
1/8 anonim válasza:
Háziorvossal csináltatni kell. Elküld tüdőszürésre, ha nem voltál, és megvizsgál esetleg. Megkérdezi nincs-e hasmenésed. Diáknak azt hiszem ingyenes, munkavállalónak fizetnie kell.
2/8 anonim válasza:
Papírboltba, vagy nyomtatványboltba lehet kapni,kb.50Ft,azzal elmész a háziorvosodhoz és Ő majd intézi a többit
3/8 anonim válasza:
Írószerboltban tudsz venni. Nem drága. Ez egy kék könyvecske, amibe pl. tüdőszűrőn pecsételnek ha munkaalkalmassághoz kell. Nem azonos az oltási könyvvel, azt is be kell mutatnod ezen felül.
4/8 anonim válasza:
Ez így mind szép és jó, de nálunk minden orvos a másikra mutogat, hogy neki kéne megcsinálni. Én már voltam tüdőszűrőn, megvan a széklettenyésztés is, csak az általános vizsgálatot kellene elintéznem. Ehhez beutaló kell. De senki nem ad. Mit csináljak?
5/8 anonim válasza:
11:26-os. A háziorvosnak kutya kötelessége megcsinálnia!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszön szépen a válaszokat,már megoldódott,mert a régi sulimba kellett szólni,de ott nem adhatják ki ezt monták,és h majd áttpostázzák!!
2009. szept. 30. 07:57
7/8 anonim válasza:
Én ezért a könyvért 7500 ft-ot fizettem pedig diák vagyok. Tüdőszürő, vizelet vizsgálat, szemvizsgálat és vérnyomásmérés :) ez került 7500 ft-ba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!