Október 1-től munkanélküli vagyok. Még nem rendeztem a TB-met. Ha elmegyek az SZTK-ba nőgyógyászhoz, ellátnak?
45 napig még ellátott vagy, csak nov. közepétől kell rendezd.
Ha bejelentkezel a Mü. Kp-ba, akkor ellátott vagy, nem kell fizetned magad után a járulékot.
Attól, h bejelentkezik a M.ügyi központba nem ellátott, csak akkor ha kap álláskeresési járadékot, mert abból vonják!!! ha megszünt a járadék folyósítása, vagy nem is kapott alaból, akkor a m.viszony megszünésétől kezdve 45 napig még biztosított... Tehát november 15-ig az voltál.
Valószínűleg még ellátnak, de fogják mondani, h rendezd a NAV-nál a tb-det.
Utolsónak off.
Én is regisztrált munkanélküli vagyok,de nem részesülök tb ellátásban.
Csak addig fizetik a Tb-det amig kapsz ellátást a munkaügytől.
Utána elmész az önkorméányzathoz,és Ők egy évig fizetik a Tb-det.
00:07-nek bocs nem az utolsónak.
De mondom menj el az önkormányzatra és ott fogsz kapni szociális ellátást,havi 22.800Ft kötül,és 1 évig fizetik a Tb-t.
Miért nem lehet ingó vagyonod?
A családomban is van olyan,akinek van kocsi,telek,ház stb...mégis kapja.
Abban viszont ahogy írod is én sem vagyok biztos abban,hogy akkor mi van ,ha a kérdező családjában pl apu,anyu dolgozik,van bejelentett munkahely stb...
Ezért nem is írok inkább hülyeséget,de sztem ettől függetlenűl,még az önki 1 évig fizeti a tb-jét.
Hát el kell menni és meg kell kérdezni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__2298..
Nem kell fizetned a nőgyógyásznál, de a doki valószínűleg figyelmeztetni fog, h rendezd a jogviszonyodat. Itt a 8-as választ olvasd el, ő jól írja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!