Hány évre adható a rokkant nyugdíj, ha 46 éves nő vagyok?
12 éve vagyok leszázalékolva.Szó nélkül átrakta rehabilitációs ellátásra,ami azon a zöld papíron van ráírva, amin a pénz összeg van rá írva.
ez az a papír. [link]
régen erre az volt írva rokkantsági nyugdíj,
Ha valaki talál erre szóló leírást léci linkelje be nekem. Köszi szépen előre is,
Egy hete voltam Szotscsá előtt és még nem adtak onnan papírt.Tehát nem tudom,hogy r.nyugdíjas vagy rehabos leszek.
Nekem a bizottságon a rehabos nő azt mondta,ha rehara tesznek vesznek az visszaminősítés és lebbezzek fel,mert ki tudja mi lesz 3 év múlva,mert ezt 3 évre adjál meg.
A korházba mikor feküdtem próbáltak ilyen rehabilitációs csoportbe raki ás kaptam egy zárójelentést,hogy a rehabilitáció sikertelen volt.Ennek 3 évvel ezelőtt volt. Most nem írtak ilyet a zárójelentésre.
Szóval, ha meg kapom a pírt és rehabra raknak ,hogyan járok jobban?
Rendszeres pszichiátriai kezelésre járok és sok gyógyszert kell szednem,cukros is vagyok és reumás betegségem is van.
Havi gyógyszerem 15 000 Ft.Ha elveszik a pénzem nem tudom a gyógyszereimet kiváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!