Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 3 hónappal ezelőtt kaptam egy...

Sophie12 kérdése:

3 hónappal ezelőtt kaptam egy szurit, azóta fáj a kezem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 hónappal ezelőtt kaptunk védőoltást, és nem igazán borogattam, mert nem fájt. Mozgattam rendesen, egyáltalán nem fájt.anyum mondta, hogy borogassam, stb, de nem tettem,hiszen nem éreztem fájdalmat,okot rá,hogy borogassam. Azóta kb 1-2 hetente elkezd borzasztóan fájni, nem birom mozgatni, ha kicsit felemelem már fáj. Anyunak mondtam, azt mondta borogassam és majd elmúlik. Még nem voltam orvosnál. Nem piros, nem duzzadt, csak fáj amikor mozgatom. Néha borzasztóan, néha türhetően..Mit tegyek? Menjek orvoshoz? egyébként a suliban 1x másztunk kötelet, és azóta mégjobban elkezdett fájni
2012. nov. 20. 19:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Az bármelyik oltásnál előfordul hogy a tű elszúr egy idegszálat és az fájdalomérzetet ad hosszú ideig.A kötélmászás nagyon teheli a karizmot én nem is értem minek csináltatnak ilyet a tanulókkal.
2012. nov. 20. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!