Hova mehetek vizsgálatra? (influenza gyanú)
Figyelt kérdés
A héten a sziget fesztiválra jöttem fel itteni lakásunkba Budapestre, tegnap megfázhattam, vagy valami vírust kaphattam, hasmenésem volt, az már elmúlt, viszont a fejem nagyon fáj még mindig, viszont nem tüsszögök, nem köhögök. Lázmérőm nincs, nem tudom lázas lehetek-e, de lehet attol van a fejfájás. Ma már el se mentem a szigetre, ha holnapig nem javul a helyzet elmennék orvoshoz. Győrben vagyok bejelentve háziorvoshoz, hova tudok itt pesten menni ilyen esetben? (9. kerületben vagyok) Kicsit félek, ugye szigeten sok a külföldi és itt van ez a h1n1 influenza. Légszi írjatok, hova mehetek holnap ráadásul vasárnap lesz:/2009. aug. 15. 21:38
1/2 anonim válasza:
Menj ügyeletre! Nem számít, hogy vasárnap van, ügyeletre mehetsz! És nem számít, hogy győri vagy, ha H1N1 gyanúd van, biztos megvizsgálnak. Úgy tudom, csak a László kórházban tudnak tesztelni, hogy van-e H1N1-ed, nekem ezt mondta a dokim a múltkor, amikor azt hittem, hogy ez a bajom. Mindenképp menj el, biztos ami biztos, mert a Szigeten is most volt kettő új influenzás külföldi!
2/2 anonim válasza:
A mostani tartózkodási helyed szerinti ügyeletre tudsz elmenni, de addig még nem ártana kölcsönkérni egy lázmérőt a szomszédoktól, hogy tudd, hogy lázad van-e. Valószínűleg van az orvosnál is, de jobb lenne előre tudni. Ha nincs lázad, orvoshoz se kell menni. Azt viszont úgyse tudja megállapítani, hogy az új influenzavírus-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!