Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gerincsérv mutéten, átesett...

Gerincsérv mutéten, átesett már valaki?

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen,bár nem én hanem az anyukám.Jól van,bár azóta megint van sérve.
2009. aug. 14. 08:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted , hogy megint sérve van? Fizikai munkát végez továbra is , gondolom.
2009. aug. 14. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen. Sajnos nem teheti meg,hogy ne dolgozzon,és mivel nem rendelkezik semmilyen képesítéssel,így csak fizikai munkát tud végezni. De én nagyon sok embertől hallom,hogy újra kiújúl a sérve. Lehet,hogy hajlamosak rá.
2009. aug. 15. 08:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Gyakori ok, hogy megint kiújul a sérv , hogy az ember túlsúlyos, mutét után már meggyengul az egész hátgerinc, már nem bírja a megszokott terhelést. Rajtam is van sajnos 30 kg súlyfelesleg, amit az orvosom javasolt , hogy olvasszam le.Lassan megyen , igen keservesen. Koszi a választ!
2009. aug. 15. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem 2x műtöttek (2006, 2008), ugyanazzal a sérvvel! De azon kívül van még 3. Én is túlsúlyos vagyok, de a sérv nem ettől alakult ki, ez sajnos genetikai adottság! Ezt nem mentségként írom (túlsúly), orvos mondta. Persze azért a fogyás javítana a helyzeten!Dolgozni még mindig nem tudok, 1-2 óra ülés vagy állás,gyaloglás után jelentkeznek már a derék-, combfájdalmak! Bár az is igaz, hogy a rehabom húzódik, mert februárban trombózisom volt.
2009. aug. 17. 11:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző válaszomhoz:

Egyrészt a kiújulás miatt műtenek, mikor már elkerülhetetlen! Nekem van 50kg-os ismerősöm és neki is sérve van, és a kórházban is találkoztam jópár vékony emberrel, akik emiatt voltak ott!!!

2009. aug. 17. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!