Nőknek adnak katétert vakbélműtét után? Lehet ez vakbél?
2 nap alatt már nem a nehézkesnél járnál,hanem sirva fetrengenél a görcsöléstől ha vakbél lenne.
Egyébként nem katétereznek,volt nekem is vakbélműtétem,rutinműtét,altatnak,3 nap után hazaküldenek.
De ez más lesz,menj el orvoshoz,nézesd meg magad.
Nem adnak katétert.
Menj el dokihoz, mert akár lehet vakbélgyulladás is, de csak akkor ha hozzá magas láz társul. Én otthon voltam 2 hétig vakbélgyulladással, mert azt hitték szimpla fertőzés, hiába nyomkodták nem fájt és "csak" fostam, hánytam meg kurv@ magas lázam volt. Ez rég volt, akkor még nem volt mindennapos az ultrahang sem. Később szerencsére észrevették, de már perforálódott, így kimosták a hasüregemet.
Menj el dokihoz, de ha nem vagy lázas, tudsz enni, akkor nem valószínű, ha nő vagy inkább petefészekre gyanakodnék. pl ciszta.
Alapesetben nem jár katéter vakbélműtéthet, de előfordulhat hogy nem tudsz pisilni műtét után. Ekkor viszont más megoldás nincs.
Azóta gondolom kiderült mi volt? Vakbél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!