Tartósan betegként (cukorbetegként) jogosult vagyok e utazási támogatásra-kedvezményre?
Figyelt kérdés
-23éves vagyok
- munkanélküli
Ha jogosult vagyok akkor hol kell intéznem és milyen gyakran kell megújítanom?
2012. okt. 29. 17:28
2/4 anonim válasza:
Csak olyan kedvezményre vagy jogosult, ha a betegséged miatt kell szakrendelésre utaznod .De ez is megvan, hogy évente hányszor, a háziorvosod tudja. Ő ad ilyen utazási utalványt, azt a szakrendelésen az orvos lepecsételi, ezzel igazolja, hogy megjelentél nála és utólag a helyi TB visszafizeti.
3/4 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert van egy asztmás ismerősöm, akinek van ilyen kis zöld kártyája emiatt és ő pl 90%-os kedvezménnyel utazik ennek birtokában
2012. okt. 30. 05:14
4/4 anonim válasza:
A cukorbetegek csak nyűg az országnak, tudom mert én is az vagyok. Nemhogy utazási kedvezményt nem kapunk, de inzulint is fizetni kell ha 8% felett van a szint...eztán várhat az ember kedvezményt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!