Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez mitől van? Van valami...

Ez mitől van? Van valami bajom? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg hogy pl. amikor feláltam matek óra utána a szivem nagyon elkezdett verni és kérdezték is hogy jól vagyok? és nem volt am semmi csak ez. 1x volt a suliba mérés súly magasság vérnyomás stb. 140/70-et mértek 2 hétig mérnem kelett és a vérnyomásom jó lett de a púlzusom mindig nagyon magas ált.90-100 körűl van.
2009. aug. 10. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
vérnyomás problémáid lehetnek, az a 140/70 magasnak tűnik, de ez attól is függ, hogy hány éves vagy és milyen életet élsz (stresszes, alkohol és cigi) Érdemes lenne felkeresned a háziorvosod, elmenni EKG-ra és utána ha tényleg magas a vérnyomásod utána elküldenek szakorvoshoz
2009. aug. 10. 15:23
 2/5 A kérdező kommentje:

13 éves vagyok lány és csak kávézok dohányozni már nem dohányzok.apukámnak magas a vérnyomása gyógyszert kap.

nem tudom mit kéne tenni...

2009. aug. 10. 15:27
 3/5 anonim válasza:
NE KÁVÉZZÁL! hagyd el a kávét elég lesz majd 25 éves korodtól kávézni! Minek ilyen korán elkezdeni?
2009. aug. 10. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
első vagyok. 13 éves korodhoz képest ez tényleg sok ez a vérnyomás. örökölhető, szóval tényleg irány az orvos. a kávét meg felejtsd el, az akkor lenne hasznodra, ha alacsony lenne a vérnyomásod. ha súlyproblémákkal küzdesz, az még nagyobb gond. Keresd meg a házirovosod
2009. aug. 10. 15:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! A vérnyomásod azt írod jó lett, tehát akkor a későbbi mérések esetén gondolom olyan 120/80 körüli volt az eredményed. Nos, én túlsúlyra tippelek, nekem amikor túlsúlyos voltam, akkor állandóan szapora pulzusom volt, előfordult a 140 is. Most, hogy a súlyom normál, így már csak 75-80, tehát rendben van. Mindenképp érdemes vele orvoshoz fordulni, talán majd kér egy EKG-t, ez egy teljesen fájdalommentes vizsgálat, még csak nem is kellemetlen.
2009. aug. 11. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!