Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Használt valakinek a CUTIVATE...

Használt valakinek a CUTIVATE kenőcs az ekcémára?

Figyelt kérdés
ma irta fel a doktornő az ekcémámra,szerintetek hatni fog?
2009. aug. 10. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:

én is ekcémás vagyok,ilyen készítményt még nem használtam.Szerintem azért írta fel a doktornő ezt,mert valószínűleg használni fog.Egyébként én szerdán megyek orvoshoz,kíváncsi leszek h mi lesz,jó lenne ha javulna végre az ekcémám:(:(

Te hány éves vagy?

14/L

2009. aug. 10. 13:53
 2/4 A kérdező kommentje:
23 kontakt ekcémám van,a munkám miatt!csak az újaimon de ott nagyon csúnya
2009. aug. 10. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Én használtam ezt a kenőcsöt kontact dermatitis-re (az ekcéma is az). Nekem jó volt, kb 4 nap alatt sokat javult (a múltkor Dermovate kenőcsöt kaptam, az még jobb volt, az kb 2 nap alatt sokat javult, de a Cutivate se rossz). Én nagyon sokféle dezodorra, testápolóra, naptejre.... allergiás vagyok, akkor szokott kijönni. Ha már érzem, hogy viszket a bőröm, már rá is kenek egy keveset ebből és akkor elő se jön. Biztos elmondták, hogy mivel ez a kenőcs steroid tartalmú, csak oda szabad kenni, ahol az ekcéma van (ép bőrre nem) és keveset, meg nem szabad vele napozni. És nem ajánlatos 3 napnál többet használni, de ha kell, akkor kell. Nekem mindig szoktak mellé felírni Aerius tablettát és Cink rázót. Így a 3 együtt jó.

22/L (ápoló)

2009. aug. 10. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pikkelysömörre használom és van ahol használ.

2010. jan. 18. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!