Piszkosul beütöttem a könyökömnél egy ideget, mi lesz?
a kérdezőnek, nekem is volt ilyen pár nap alatt elmúlt...bár nagyon fájt és zsibbadt is.pihentesd próbáld nem mozgatni terhelni, várj pár napot vele, ha rosszabb vagy ha tartósan fenn áll a zsibbadás menj orvoshoz.
amúgy én egyszer az alkaromat ütöttem be a radiátorba, és hónapokig zsibbadt, ezzel egyidőben az ujjamba egy tüske állt, amitől majd 4 hónapig nem tudtam behajlítani az ujjamat, orvosnál is voltam vele meg minden, ott is azt mondta, hogy menjek vissza 4 hónap múlva, és meglátja, hogy műteni kell-e vagy sem. nem mentem vissza, de a 4. hónap után 1,5 hónappal újra betudtam hajlítani. Ez tudom hogy nem ide tartozik csak gondoltam megosztom.
Jobbulást, kitartást!
szia
szeretném megkérdezni hogy mi történt végül , mert tegnap leestem a lépcsőről és én is hasonló gondokkal küzdök .
Elmentél végül orvoshoz ? vagy csak borogattad ? és mennyi idő alatt múlt el ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!