Fiúk, férfiak, ha elmentek urulógushoz, akkor feláll nektek?
Figyelt kérdés
Már nagyon rég óta érdekel
L
2012. okt. 17. 21:52
1/11 anonim válasza:
Te felizgulsz a nőgyógyászaton és benedvesedsz?
Én régen voltam kb 15-16évesen akk a doki piszkálta meg ilyenek az ingertől került bele 1 kis vér de nem állt fel..
A melegeknek lehet feláll.
2/11 anonim válasza:
viccelsz?egyszer voltam.Akkor is valami nagydarab nő volt az asszisztens.Nagyon paráztam.Olyan kicsire össze ment,hogy a doki megkérdezte,hogy hideg van
3/11 firefox785 válasza:
Üdv. Nekem ienkor inkább minimálisra megz össze szerintem ezzel majdnem mindenki igy van:)
4/11 anonim válasza:
Nekem igen :)
Azért mert szeretem az urulógusokat és úgyszintén a fütyimet is :)
5/11 kovpet válasza:
Egy 60-as szőrös faszira? Nem nagyon...
6/11 anonim válasza:
összesen 1x voltam ilyen helyen,aggódtam is ezen,hogy mennyire égő lenne,erre pont a behívás elött 10 perccel felált,de mi elöt be értem volna,le lankadt,ahogy kellett elő csaptam,erre szemtelenül az eggyik nő,aki irja a számítógépbe az adatokat,leste a farkamat,kár hogy nem volt jó csaj...
7/11 anonim válasza:
nem, pont, hogy összement az izgatottság és a vesekövem okozta fájdalom miatt, ahogy fentebb is írták
8/11 anonim válasza:
Az urológus nem a férfiorvos...
Az az andralógia.
10/11 anonim válasza:
Régebben sokat helyettesítettem Urológián, ezért biztosan állíthatom: a vizsgálat során nem áll fel szinte senkinek! Sőt, olyan sincs, hogy fel kell állítani! Akinek olyan problémája van, annak elhiszi az orvos elmondás alapján, azaz nem kell illusztrálni!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!