Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kiírtak gyógytesire! Valami...

Kiírtak gyógytesire! Valami ötlet? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Elmentem egy orvoshoz mert fájt a hátam. Megállapították, hogy gerincferdülésem van. Azt mondta a GYÓGYTORNÁT otthon is csinálhatom. Bevittem a papírokat az iskola orvoshoz,ő azt mondja, hogy gyógytesire kell járnom és rendesre nem járhatok.Kérdezte, hogy mit akarok? Mondtam ,hogy rendes tesire szeretnék járni és az orvos azt mondta, hogy otthon is végezhetem a gyakorlatokat. Ő azt mondta, hogy a papírokra az van írva, hogy gyógytesire kell járnom, és ő ezzel nem tud mit kezdeni.Ezt még alap esetben el is lehetne fogadni, mert gondolom normál esetben órák után 1 plusz óra. De az iskolámban nincs gyógytesi és a város másik végére kéne járnom egy másik iskolában, ami jelentősen megnehezíteni a mindennapi életemet(tanulás,pihenés kilőve). Amúgy a papírra annyi vna írva, hogy gerinctorna és úszás JAVASOLT

9.-es vagyok

Van valami ötletetek?

2012. okt. 15. 18:07
 1/1 A kérdező kommentje:
November 5.éig van időm valamit kitalálni, mert október 31-éig teljesen fel vagyok mentve.(+ az őszi szünet)
2012. okt. 15. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!