Van most valami hasmenéses virus? (folyt lent)
Figyelt kérdés
Nem hányás csak hasmenés2012. okt. 10. 19:57
1/13 anonim válasza:
Állítólag van, de én a torokfájós-takonyfolyós verziót kaptam el...1 hét alatt múlt el.
2/13 anonim válasza:
elképzelhető, mert kép napjba már ebben szenvedek pedig nem ettem semmi olyasmit
3/13 A kérdező kommentje:
Tesom elkapta cska hasmenés és ma már 1 sze nekem is kellet :( és fáj a hasam :( nem lehet visza tartani? nem akarok éjjel kijárni WC Re
2012. okt. 10. 20:08
4/13 anonim válasza:
igen van.Pont tegnap mondták a tvben hogy ha így halad a vírus akkor járvány lesz.
:S
5/13 A kérdező kommentje:
:( de vissza lehet tartani? mert nem kell csak fáj a hasam és az előbb sem kapott el csak elmentem WC re
2012. okt. 10. 20:14
6/13 anonim válasza:
Szerintem van, de nekem a torkom, a fejem és a légcsövem is fáj. Elég kellemetlen vírus.
7/13 A kérdező kommentje:
2 héttel ezelött nekem is az votl :(
2012. okt. 10. 20:38
8/13 anonim válasza:
Nekem az életemben csak egyetlen egyszer fájt a torkom de akkor mocskosul.
2 hétig itthon voltam és nyelni nem tudtam,szó szerint sírtam úgy fájt az evés is.
17 év alatt egyszer fájt csak a torom :DD
ez vicces :d
9/13 A kérdező kommentje:
Nekem midnen honapban!
2012. okt. 10. 20:44
10/13 anonim válasza:
mért nem mész orvoshoz amúgy?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!