Mitesszerre és pattanásokra kértem gélt, megbízható és biztosan eltávolítja majd az arcomról az aknékat?
Nem biztos, hogy hat. Az emberi szervezet nem egy gép, hogy a gomb megnyomásával biztosan ez vagy az történik.
Mit kaptál? Kitől kértél? Bőrgyógyásztól?
Az a baj, hogy ha tágak a pórusaid, a kozmetikai nyomkodástól függetlenül sajnos időről-időre újra lesznek mitesszereid. Ezt el kell fogadni. De ez nem azt jelenti, hogy nem kell gondozni az arcbőrt. Az arcradír, kozmetikai kezelés és az orvos által felírt készítmények segítik a bőröd tisztulását és regenerálódását! :)
Én használtam már a Zinneryt-et. Nekem nagyon bevált, kissé szárítja a bőrt, de ez hidratáló arckrémmel kivédhető! A különböző készítményeket, amelyeket az arcodra kapsz, muszáj váltogatni, hogy ne szokjál hozzá, mert utána már nem lenne hatásos.
Kipróbáltam már a Duac Gél-t is, de ha jól tudom, ezt vmiért most nem forgalmazzák, pedig hatásos! :-/
Ami még szuper volt, az az Akneroxid 50 mg/g gél! Ez vény nélkül kapható és hihetetlenül letisztította az arcomat! Azonban vigyázni kell a használatával, ahogy a Duac gél-lel is, mert kiszedi a színt a törülközőből, v. ruhából, ha érintkezik vele, sőt, a hajad v. a szemöldököd is kiszőkítheti, ezért csak óvatosan! :)
Jelenleg a Differin 1mg/g gél-t alkalmazom, de nem igazán vagyok vele elégedett. Ráadásul 4-5hét, amire elkezdi kifejteni a hatását. :-/ De azért reménykedek, hátha beválik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!