Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mitesszerre és pattanásokra...

Mitesszerre és pattanásokra kértem gélt, megbízható és biztosan eltávolítja majd az arcomról az aknékat?

Figyelt kérdés
Hosszadalmas, mivel esténként 1x kell használni, és 3 hónapon keresztül. Az állam alatti rész tele van mitesszerekkel, és a nyomkodás nagyon nem tetszett már egy idő után, mivel olyan területeken jelentkeztek amik nagyon fájdalmasak mikor nyomkodjuk, úgyhogy elmentem bőrgyógyászatra. 16 éves vagyok, elfognak tűnni a bőrhibák a kezeléstől, vagy ki kell nyomkodni, esetleg eltűnnek maguktól ha nem kezelném?

2012. okt. 7. 00:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy hat. Az emberi szervezet nem egy gép, hogy a gomb megnyomásával biztosan ez vagy az történik.

Mit kaptál? Kitől kértél? Bőrgyógyásztól?

2012. okt. 7. 00:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Zineryt és Differin 1 mg/g gél. A városi bőrgyógyásztól kértem igen. Igazából azért kértem, mert igaz az arcomon szinte teljesen megszűnt a pattanások/mitesszerek száma, viszont az állam alatt rengeteg van, amitől önbizalom hiányossá váltam.
2012. okt. 7. 01:04
 3/4 anonim válasza:
Sajnos az a baj, hogy mindenkinem máshogy reagál a bőre a különböző termékekre. van akinek használ de van akinek sajnos nem. Én azt tanácsolom, hogy ha az állad alatti miteszereket el szeretnéd tüntetni akkor el kell menned kozmetikushoz és ő kinyomkodja. elmész 3-szor 4-szer és elmúlik. Igaz, fájdalmas lesz, nagyon, de megéri! Ja és persze emellett használd a krémet amit a bőrgyógyász felírt!
2012. okt. 8. 17:35
 4/4 Almdudler válasza:

Az a baj, hogy ha tágak a pórusaid, a kozmetikai nyomkodástól függetlenül sajnos időről-időre újra lesznek mitesszereid. Ezt el kell fogadni. De ez nem azt jelenti, hogy nem kell gondozni az arcbőrt. Az arcradír, kozmetikai kezelés és az orvos által felírt készítmények segítik a bőröd tisztulását és regenerálódását! :)

Én használtam már a Zinneryt-et. Nekem nagyon bevált, kissé szárítja a bőrt, de ez hidratáló arckrémmel kivédhető! A különböző készítményeket, amelyeket az arcodra kapsz, muszáj váltogatni, hogy ne szokjál hozzá, mert utána már nem lenne hatásos.

Kipróbáltam már a Duac Gél-t is, de ha jól tudom, ezt vmiért most nem forgalmazzák, pedig hatásos! :-/

Ami még szuper volt, az az Akneroxid 50 mg/g gél! Ez vény nélkül kapható és hihetetlenül letisztította az arcomat! Azonban vigyázni kell a használatával, ahogy a Duac gél-lel is, mert kiszedi a színt a törülközőből, v. ruhából, ha érintkezik vele, sőt, a hajad v. a szemöldököd is kiszőkítheti, ezért csak óvatosan! :)

Jelenleg a Differin 1mg/g gél-t alkalmazom, de nem igazán vagyok vele elégedett. Ráadásul 4-5hét, amire elkezdi kifejteni a hatását. :-/ De azért reménykedek, hátha beválik! :)

2012. nov. 13. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!