Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fáj a térdem- milyen orvoshoz...

EffyStonem96 kérdése:

Fáj a térdem- milyen orvoshoz menjek?

Figyelt kérdés

Kb. két hónapja fáj, húzódik, szúr a bal térdem belső része.

Eddig nem foglalkoztam vele, mert nem volt annyira vészes, gondoltam magától elmúlik. De az utóbbi egy hétben egyre rosszabb. Ha terhelem, kinyújtom, akkor pedig még jobban fáj.

Egyébként táncolok, és az edzőtáborban kezdett el először fájni egy kicsit, és most is edzéseken meg tesiórán a legrosszabb, de nem csak akkor.

Úgy döntöttem, orvoshoz megyek. Csak azt nem tudom, hogy ezekkel a panaszokkal, hova, milyen orvoshoz kéne menni?

2012. okt. 2. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Ortopédiára.
2012. okt. 2. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Hááát! Ha a térded fáj, az ízületet vagy csontot jelent. Egyéb panaszod nincs? Mert úgy látom még "gyerek" vagy. Lehet, hogy csak leterhelted, de a tartós ízületi fájdalom háterében a Te korodban más is állhat (komolyabb betegségek). Keresd fel a háziorvosodat, Ő elindítja a megfelelő vizsgálatokat (vérvétel, térd ultrahang).
2012. okt. 2. 20:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát, 16 vagyok. Megkérdeztem pár embert, és Halasyt ajánlották a sportkórházból. Tudtok róla vmit? Oda beutaló kell, ugye?
2012. okt. 5. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!