Ez lehet alkoholmérgezés?
Figyelt kérdés
a buliban nem izlett 1 ital, de mégis ittam, és este hánytam egy nagyot és nagyon szarul éreztem magam, mindig ájulási érzés volt rajtam... reggel mikor felkeltem szintén hánytam háromszor is és amiota kijozanodtam semi mást nem tudok inni csak izet mert a többitől hányingerem van,,,:/:/2009. júl. 30. 11:24
1/9 anonim válasza:
lehet főleg ha tettek bele valamit!
2/9 anonim válasza:
egyszerűen sokat ittál.berúgtál annyira,h. másnap másnapos voltál és olyankor az ember még csak rágondolni sem bír a piára
3/9 A kérdező kommentje:
jó de a buli tegnapelőtt volt és még most sem tudok mást inni csak vizet...:/
2009. júl. 30. 11:31
4/9 anonim válasza:
az alkoholmérgezés életveszélyes állapot, szóval csak simán berúgtál, mint állat és nem bírod kiheverni. főleg ha nem is ízlett a pia. óvatosabban ember...
7/9 anonim válasza:
Úgy látom sokan nem tudják, de a piától való hányás=első fokú alkoholmérgezés. Úgyhogy jól gondolod, szerintem is az a bajod.
22/L (ápoló)
8/9 anonim válasza:
Bizony lehetett alkoholmérgezésed. Én egyszer az intenzívre kerültem, és körülbelül a fél 11 utáni eseményekből semmit nem tudok. --> közepes fokú alkoholmérgezés. Legközelebb óvatosabban igyál.
9/9 anonim válasza:
az alkoholmérgezés nem ilyen. nekem van egy ismerősöm akit alkoholmérgezéssel vittek be a kórházba. levázolom a történteket:
az előzmény 3 liter bor volt. természetesen matt részeg lett, össze-vissza szédelgett, aztán összerogyott és mikor nem tudták felébreszteni hívták a mentőket, és újra kellett éleszteni.
én nem voltam ott amúgy, csak hallottam róla. szóval ne ijedj meg, nem kaptál mérgezést
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!