Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Máshol is ilyen elkeserítő az...

Máshol is ilyen elkeserítő az egészségügyi ellátás? 1 vérvételre több, mint 1 hónapot kell várni?

Figyelt kérdés

Nevetségesnek tartom, hogy ma, a 21. században nem lehet hozzájutni egy normál vérképhez 1 héten belül,hanem majdnem másfél hónap múlva tudnak időpontot adni. Ez máshol is így megy? Minek fizetjük akkor a tb-t, ez vicc.

Jövő hétre kell a lelet, így most mehetek magán laborba. Enyhén szólva is kiakadtam mikor mondta a hölgy, hogy legközelebb időpont, októberben!!!!

2012. szept. 4. 13:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Egy teljes vérkép-nagyrutin és egy vizelet vizsgálat. Ennyi az egész. Semmi extra. Mástól is hallottam már a környéken, hogy kész cirkusz ami itt megy, de most hogy szembesültem vele... ááááááááá

És mondjuk egy kismama mit csinál, akinek azért meghatározott időben kellenek vérvételek? Gondolkodjon előre? Hihetetlen.

De legalább találtan normális áron magánt a közelben. Legalább tudom, ha legközelebb ilyen van, már be sem próbálkozom ezzel a rendelőintézettel.

2012. szept. 4. 14:37
 12/15 A kérdező kommentje:

Na a fogorvos a másik. ami megér egy misét. A férjem, felhívta,, hogy fáj a foga, kapott 3 hét múlva időpontot. :(

Nevetséges amit az egészségüggyel művelnek!

2012. szept. 4. 14:40
 13/15 anonim ***** válasza:
ez Magyarország. Fejér megyében is csomó vizsgálatra hosszú hónapokat kell várni. Én a vérvételre 2 hetet!!! vártam pár hónapja.
2012. szept. 4. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
10ezres kisváros. Bármikor laborba mehetek, kivárom a soromat általános vérkép aznap délután. Környező nagyobb városokban sem hallottam még olyat, hogy vérvételre időpont kell. Házi beteggondozás otthon egyeztetett időpontban 2 ezer forintért veszi le a vért. az eredményért aznap én megyek a laborba.
2012. szept. 5. 06:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is több hét a fogorvos, de már a magán fogorvosoknál is hosszú várakozási idő van, ott is 3 hetet mondtak, mi van ha sürgős lenne?
2012. szept. 5. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!