Máshol is ilyen elkeserítő az egészségügyi ellátás? 1 vérvételre több, mint 1 hónapot kell várni?
Nevetségesnek tartom, hogy ma, a 21. században nem lehet hozzájutni egy normál vérképhez 1 héten belül,hanem majdnem másfél hónap múlva tudnak időpontot adni. Ez máshol is így megy? Minek fizetjük akkor a tb-t, ez vicc.
Jövő hétre kell a lelet, így most mehetek magán laborba. Enyhén szólva is kiakadtam mikor mondta a hölgy, hogy legközelebb időpont, októberben!!!!
Egy teljes vérkép-nagyrutin és egy vizelet vizsgálat. Ennyi az egész. Semmi extra. Mástól is hallottam már a környéken, hogy kész cirkusz ami itt megy, de most hogy szembesültem vele... ááááááááá
És mondjuk egy kismama mit csinál, akinek azért meghatározott időben kellenek vérvételek? Gondolkodjon előre? Hihetetlen.
De legalább találtan normális áron magánt a közelben. Legalább tudom, ha legközelebb ilyen van, már be sem próbálkozom ezzel a rendelőintézettel.
Na a fogorvos a másik. ami megér egy misét. A férjem, felhívta,, hogy fáj a foga, kapott 3 hét múlva időpontot. :(
Nevetséges amit az egészségüggyel művelnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!