Érdekel valakit a parlamentben a magyar ember egészsége?
Augusztustól akarják csökkenteni/megszüntetni a gyógyászati segédeszközök támogatását.Fogászati pótlások(korona,protézis),tolókocsi,mozgássérültek gyógycipői...
sorolhatnám.
Hová megyünk????? Albániába,Ukrajnába?
Egyszerűen hihetetlen,hogy miken akar sprólolni a kormány!
Felháborító!!!!!!!!!!!!!
ez már annyira természetes, és mindennapos, h csak kib.szni tudnak a néppel, h énmár csakígy elengedem a fülem mellett.
én már rég rájöttem, hogy a hazám üldöz el. a saját országom. ahova születtem, amit szeretek (már nemannyira)ahol dolgozom, és amiért teszek, h szebb legyen. ez üldöz el. sztem ez szégyen. már régóta tervezem h itthagyom ezt az államot, csak még kell egykis pénz. ésakkor végre vége lesze ennek az egésznek, és nemkell többet nyáron 30ezer ft-ot fizetni a fűtésért sem...:D
Melóban már csak röhögünk a saját kínunkon.Téma az egészségügy,és ennek kapcsán hallottam pár "hullajó" dumát:
Reklám: Dögöljön meg ma,jövőre drágább lesz!
Hírek: Lehet,hogy a Temetkezési Vállalat már hallott valamit,ezért vásárolta meg 1/3 áron azt a rengeteg koporsót?
A jövő: Ha gyerekemnek kell a gázsütőbe elhamvasztania,mert a drágaság miatt nem lesz rá pénzük,akkor vigyázok a filéző késre,a legnagyobb tepsiben sem férnék el egészben.
Ez mind nagyon morbid,de valóban felháborító,hogy már semmire sincs pénz,állítólag a vérvételre, laborvizsgálatra is időpontot kell majd kérni. Én egy súlyos műtétre várok már lassan 8 hónapja, de az 2010-es időpontom is kétséges.Állítólag az Ortopédklinika helyzete is katasztrófális. Mi lesz ennek a vége?????
egyébként mire fizetjük az egészségbiztosítási járulékokat, és a munkáltatók mire fizetik utánunk az eb.járulékot????
Ez sem biztosítja az alkotmányban rögzített egészséghez való jogot? Én a 35.munkaviszonyban töltött évemnél lettem beteg,de addig is fizettem,és nem vettem igénybe eü.ellátást,táppénzt.A magyarnak csak kötelességei vannak,jogai sehol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!