Támogatja a TB vagy saját zsebre megy?
Figyelt kérdés
Fogyókurázom és még közel 30 kg-tól kéne megszabadulni.\\129 kg-ról kezdtem most vagyok 110 kg\\és a fogyás során a bőröm nem tud olyan mértékben összehúzódni,hogy ne nézzen ki úgy mintha pár számmal nagyobb lenne a testemhez képest :) még nem gond de a végén gondolom szükség lesz valamilyen plasztikára,hogy "beleszabjanak".Ezt támogatja e a tb vagy saját zsebes lesz?ha saját akkor milyen árban mozognak ezek a beavatkozások?2009. júl. 24. 23:03
11/12 A kérdező kommentje:
Hm akkor marad a saját zseb ha nagyon szükséges lesz,bár szerintem ez nem tartozna a szépészeti műtétekhez,nem olyan mint pl a ráncfelvarrás,vagy ajakdúsítás.Köszi mindenkinek a válaszokat!
2009. júl. 28. 00:36
12/12 anonim válasza:
Szia! Sajna nem támogatja!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!