Tegnap delutan eleg erosen beutottem a konyokomet a falba, szerintetek menjel el vele dokihoz? Bovebben lent!
Tegnap delutan, vagyis inkabb estefele beutottem a konyokomet eleg erosen a falba. Eloszor csak egy pontban kezdett duzzadni, de aztan az egesz konyokom, es nagyon faj. Ma reggelre meg jobban bedagadt, ugyan ugy faj. Ejszaka jegeltem, de semmit nem hatot... gondolom 1-2 oras jegeles nem sok mindent tesz.
Szerintetek menjek be dokihoz, vagy varjak vele, hogy mi lesz?
Ui: Nem nagyon birom hajlitani...sot...meg a polot sem igazan tudtam egyedul felvenni. :/
17/F
Kosz a valaszokat.
Bioztos ami biztos, alig birom mozgatni, faj is eleg rendesen.
Nem kerul sokba benezek itt a varosi ugyeletre, aztan meglatjuk mit mondanak.
Max bekuldenek rotgenre es ha semmi nincs akkor nyugodtabban alszom majd es legalabb irnak ra valamit.
Ha meg nem kuld be, akkor ugy is bekoti szerintem, es nem kell attol felnem, hogy veletlen megmozditom v vmi.. :/ :)
Jobbulást kívánok:)
Engem az előbb vágott fejbe testvérem gitárja, ahogy takarítottam. Még most is fáj egy kicsit:(
Valami nyomja kifele a boromet, es van egy olyan erzesem, hogy nem a duzzanat, mert sokkal kemenyebb.
Benezek az ugyeletre, itt van szerencsere 2percre.
Kosz szepen, majd irom, hogy mi van. :/:)
Add vissza! Ne sajnald, meg kell edzodnie. :)
Bekoltek balesetire.. :/
Valszeg porctores, esetleg csontrepedes...a tores nem valoszinu....de eleg szep lila. :/
4 ora alatt.
Betegfelvetel
Vizsgalat
Rontgen (2)
Porctores, zuzodas stb..
Nem gipszeltek be, csak jo szorosan bekotoztek, majd 10 nap mulva kell menni megint.
Azt mondta a doki, hogy ezt nem fogja gipszezni, pont eleg a kotozes, ha vigyazok ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!