Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nőgyógyászatra lehet menni...

Nőgyógyászatra lehet menni hétvégén?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, ha valakinek mondjuk hüvelyi fertőzése van és nem akar vele 2-3 napot várni, míg hétfő lesz.

Ellátják ilyen problémával az osztályon, ha bemegy a kórházba hétvégén?

2012. aug. 16. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem hinném, nőgyógyászati ügyeletek vannak, de azok sürgős esetekre vannak pl. vetélés.
2012. aug. 16. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászati ügyeleten csak a terhességi sürgős problémákat látják el. Egy hüvelyi fertőzéssel nem fognak foglalkozni.
2012. aug. 16. 19:34
 3/9 A kérdező kommentje:

Csak mert egyenlőre színes folyásom van, semmi más tünetem nincs és nem akarok potyára menni holnap, de ha meg véletlenül hétvége előjönnek más tünetek is, nem akarok szenvedni egész hétvégén és öngyógyítást sem akarok csinálni.

De akkor lehet holnap mégis elmegyek. Elég macerás, ugyanis majd 30 km-t kell utaznom, nem lesz időpontom és a kisfiam is rá kell másra bíznom. Tényleg nem akarom senkinek az idejét feleslegesen elvenni.

2012. aug. 16. 19:36
 4/9 A kérdező kommentje:

Mert múltkor is pont péntek délután jött elő a fertőzés, rendelés ugye már nem volt, ezért vettem Canestent a patikába, de sajnos nem volt elég hatásos, következő hét elején mehettem a nőgyógyászatra és jól lecsesztek, hogy miért akarom magam kezelni, de hát hétvégén ugye nem mertem bemenni én az osztályra ez miatt, de szenvedni sem akartam. Ezért kérdeztem.

Köszönöm amúgy a válaszokat.

2012. aug. 16. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet menni hétvégén ilyen panasszal.
2012. aug. 16. 19:55
 6/9 anonim ***** válasza:
45%

Ha valaki rosszul van,fájdalmai vannak,el kell,hogy lássák.

Jelen esetben ha bemész az ügyeletre én nem látnak el kérj jegyzőkönyvet,ami alapján feljelentést tudsz lenni.

Amennyiben ezt is megtagadják javaslom,hogy hívj rendőrt és vele együtt vetesd fel a jegyzőkönyvet.

A szülészet-nőgyógyászati ügyeletnek az ilyen problémákat is el kell látnia,nem csak a szüléseket-vetéléseket!

15 évet húztam le nőgyógyászaton asszisztensként,hidd el tudom.

Ha rosszul vagy,irány az ügyelet.

2012. aug. 16. 23:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha rosszul van, akkor igen. De azért mert csak folyása van, azért nem .
2012. aug. 17. 09:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ma a biztonság kedvéért elmentem nőgyógyászatra, ahol is kiderült, hogy hiába csak színes folyásom volt, nem égett és viszketett, mégis fertőzésem volt, kaptam hüvelykúpot is és gyógyszert is.
2012. aug. 17. 16:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha folyás van,és neki ez egészségügyi problémát okoz,akkor is el lehet menni.

Egy kisebb probléma is probléma,és egy hüvelyi folyás/fertőzés könnyen továbbterjedhet.Véleményem szerint nem szabad laikusként elbagatelizálni a problémát.

Ha neki ez egészségügyi diszkomfortérzetet okoz,ne adj isten problémái vannak,irány az orvos,aki azért van,hogy megvizsgálja,gyógyszert,terápiát adjon neki.

Senkit nem küldhetnek el az ügyeletről,azzal a címszóval,hogy hölgyem Önnek hüvelyi fertőzése van és nem életmentő műtétje,kérjen időpontot és jőjjön vissza egy hét múlva.

Egy törvényellenes,mint ahogy már leírtam!

2012. aug. 17. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!