TB Fizetése önmagamnak?
Ha jelenleg nincs bejelentett állásom,és nincs meg a folyamatos 365 napom munkaügyben,akkor az Apeh-nél igényelhetek csekket,ha a Tb-met szeretném fizetni? Jól tudom? Mert így segélyt nem kapok a Munkaügyi központtól,gondolom ha regisztrálom magam náluk,akkor attól még a Tb-m nincs fizetve,jól tudom?
Úgy tudom 6500 Ft az Apeh-nél egy hónapra.
Ha nagyon nehéz helyzetben vagy, akkor önkormányzatnál lehet kérvényezni, hogy fizessék, de kb. ketten kell nyomorognotok minimálbéren kocsi nélkül...
TB-fizetés: megnézed mit kell kitölteni, NAV oldalán letölthető, elküldöd nekik, vagy bemész ügyfélszolgálatra, majd küldik a csekket.
Csak az NAV ügyfélszolgálatra kell menned, ott adnak csekket 1 évre előre és mindig magadnak kell befizetned.
Ha csak regelt álláskereső vagy, de juttatást nem kapsz, akkor a tbdet fizetned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!