Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nagyon félek a nőgyógyásztól,...

Nagyon félek a nőgyógyásztól, soha nem voltam és 20 felett vagyok. Egyszerűen nem megy, egyébként is orvos és tű fóbiám van, mit csináljak? Előbb utóbb el kell menni.

Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Jól van utolsó,nem mindenki rakja szét a lábát stb egy idegen előtt....pláne nődokinál..
2012. aug. 14. 21:53
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
+ egy könnyen..
2012. aug. 14. 21:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Természetes, hogy félsz.

Én 22 múltam, és tavaly kb. ilyenkor voltam először nődokinál fertőzés miatt. Amúgy én is félek az orvosoktól és a kórházaktól is, de rászántam magam, hogy elmenjek.

Én direkt nőt kerestem, mert úgy kevésbé vagyok gátlásos, elvégre neki is olyan van, és szerencsére egy nagyon kedves orvost találtam, aki roppant türelmes volt hozzám. A vizsgálat nem kellemes, de óvatos volt a doki, és közben próbálta a figyelmemet is elterelni. Az a jó az egészben, hogy maga a vizsgálat nem hosszú.

Szerintem gondolj arra, hogy ide minden nőnek mennie kell, és eddig mindenki túlélte. Hidd el, először a legrosszabb, másodjára már tudod, hogy mire számíthatsz. Most már én se félek annyira, ha menni kell.

2012. aug. 14. 23:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha gondolod tudok ajánlani két szuper nőgyógyászt(egyik ffi,másik nő).

Hihetetlenül rendesek,türelmesek,abszolút nem kell félni.

Nyugodj meg,természetes ha izgulsz.Fog fel úgy,hogy nő vagy,és erre büszke vagy,vigyázol felelősségteljesen az egészségedre,nőiességedre.

Évig dolgoztam nőgyógyászaton,ha van bármilyen kérdésed,írj nyugodtan!!!

2012. aug. 15. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!