Van Budapesten olyan állami szájsebészet ahol altatnak?
Figyelt kérdés
Többször tapasztaltam, hogy a injekciós fájdalomcsillapító nekem nem elég, maszekra meg nincs pénzem. Van ahol tb támogatással altatnak? Vagy csak minimálisat kell fizetni?2012. aug. 14. 12:13
1/5 anonim válasza:
Minden állami szájsebészeten altatnak bizonyos műtéteknél. Pl. ha egy öklömnyi daganatot kell az állkapcsodból eltávolítani, akkor altatnak. Egy foghúzáshoz nem.
2/5 A kérdező kommentje:
Már mindegy, kicsengettem 300 ezret és 20 perc alatt kivésték altatásban a 4 idegyulladásos fogcsonkot. Életem legmeglepőbb élménye volt, és ha valaki hasonló cipőben jár csak ajánlani tudom. Drága, de megéri. Eddig kétszer véstek simán mind a kettő pokol volt és 1,5 órán át tartott.
2013. júl. 6. 19:07
4/5 anonim válasza:
Mégis volt rá ezek szerint pénzed
(mert azt írtad, maszekra nincs pénzed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!