A barátnőm (31 éves) újra akarja indítani a leszázalékolást, érdemes-e?
Figyelt kérdés
Veleszületett halláskárosodás és szívbillentyű kimaradás, csontritkulás, két gerincsérv, szorongásos és depresszív neurózis, magas vérnyomás, scoliosis, cholelithiasis, lumboischialgia, allergia-asztma van neki! Munkaviszonya nem volt, mert nem alkalmas semmire! Aktív korúak ellátását és magasabb összegű családi pótlékot kap! 100 méter után már nem tud tovább lépni, annyira fáj mindene és beindul a (földrengés-szerű) remegés nála! A szeme is ugrál, a keze bizonytalan! 2006-ban 50%-ot kapott!2012. aug. 8. 22:20
1/5 anonim válasza:
távmunkára pl miért nem alkalmas? telefonálni bármilyen testhelyzetben lehet. 50%nál nem fog többet kapni...
2/5 anonim válasza:
Ja telefonálni minden testhelyzetben lehet, de ha nem hallja akkor mi van?
3/5 A kérdező kommentje:
Telefonálni nem tud, mivel az egyik fülével siket a másikkal hallókészülékkel hall és nincs neki telefonja! Ma voltam bent az önkormányzatnál, javasolták, hogy indítsa el az egészségkárosodottak ellátását, mert semmire nem alkalmas, hiába küldenék el dolgozni! Már 3 éves kora óta kellett volna kapjon valamilyen nyugdíjszerű ellátást, csak nem akartak segíteni neki akkoriban! A kérdésem lenne, hogy érdemes-e újra leszázalékolni magát? Hallottam sokaktól elveszik a támogatást!
2012. aug. 9. 16:04
4/5 anonim válasza:
interneten végezhető munkák? amúgy indítsátok csak el, m az ilyeneknek még midnig megadják, akik sanszosan soha az életben nem fognak egy percet dolgozni...
5/5 A kérdező kommentje:
Ha megműtik a két kezét, akkor talán megtanulna számítógépet kezelni! A két keze be van hajlítva, kinyitni nem tudja, az idegek letapadtak! Régebben olvasott könyveket, rajzolgatot bár amennyire tudott! Én is leszázalékolt vagyok, az egyik lábamat amputálták, a legmagasabb fokozatot kaptam! Én amennyire tudok neki segíteni, műlábbal kell menjek vásárolni, gyógyszereit kiváltani (13 féle). Lassan a járókeret is kevés lesz neki, majd kiíratunk tolókocsit! Megpróbáljuk a leszázalékolást! Ha meg nem kapja meg, akkor újra mehetek munkanélkülibe a részvétel miatt! Csak tiszta ciki, hogy mindig én viszem a kiskönyvét, mert az infós hölgy mindig megjegyzi, de megváltoztam! Köszönöm a tanácsokat!
2012. aug. 9. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!