Mikor kell orvoshoz fordulni aranyérrel?
Amikor nagyon fáj, vérzik, és nagyon nagy. Amúgy sem árt megnézetni ha hajlamos vagy rá,mert nagyon jó kis kenőcsök meg kúpok vannak már amit doki is felir, meg ezek könnyen el is rákosodhatnak, úgyhogy tényleg nem árt.
27/N/egészségügy
Évente egyszer akkor sem árt megnézetni proctológussal vagy sebésszel, a fent leírt okok miatt.
előző voltam
Egy egészségügyisnek illene tudnia, hogy az tévhit, hogy az aranyér elrákosodhat. A valóság az, hogy rákos megbetegedés okozhat aranyérhez hasonló tüneteket, így könnyű összetéveszteni. Ezért van szükség orvosi vizsgálatra, ha nem csak múló, enyhe panaszokról van szó.
Egyébként sebészetre kell menni, de a legjobb a proktológus, aki a sebészeten belül a végbélbetegségekre specializálódott.
Nekem is volt...
De én legalább egy évig nem törődtem vele mert ritkán jött elő és nekem egyáltalán nem is fájt. Csak vérzett. És nekem egy kicsit nagyobb méretű volt mint egy borsó de ez kint volt és nem a végbelemben.
Csak ajánlani tudom, hogy nézesd meg!!
F/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!