Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tegnapi horzsolásom még...

Tegnapi horzsolásom még mindig olyan mint ha friss lenne (nem nőtt rá heg) iszonyatosan fáj és sárga levet enged, mit tegyek vele hogy minél hamarabb begyógyuljon?

Figyelt kérdés
elég kicsi a seb, a kötszer pedig beleragad.
2012. aug. 1. 15:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Fertőtlenítsd.

70%-os gyógyszertári alkohol a legjobb.

2012. aug. 1. 15:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem az égésem volt ilyen, abból is sárga lé jött, Reseptyl sebhintőport szórtam rá, az 2 nap alatt rendbehozta, beszárította.
2012. aug. 1. 15:26
 3/9 A kérdező kommentje:
alkohol tartalmú mentolos gyulladást csökkentő összetevőket tartalmazó friss leheletet biztosító spré nem jó? más nincs itthon.
2012. aug. 1. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Betadine, Bepanthen Plus esetleg?
2012. aug. 1. 15:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Vagy pálinka.
2012. aug. 1. 15:47
 6/9 A kérdező kommentje:
körömvirág krém nem segítene rajta? befújtam azzal az alkoholos sprével de eddig semmi különöset nem vettem észre csak jobban fáj.
2012. aug. 1. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Azzal nem fújtam volna be, az nem sebbe való, Betadin (jód fertőtlenít), de amit mondtam, a sebhintőpor is fertőtleníti és szárítja is.

Ez az:

[link]

2012. aug. 1. 15:58
 8/9 A kérdező kommentje:
kentem rá aloeverát (magából a növényből) az álatlában segít, kentem rá körömvirág krémet is, remélem beszárítja. ha holnapig sem szárad be akkor elmegyek venni rá valami port vagy kenőcsöt vagy sprét. betadin az csak fertőtleníti?
2012. aug. 1. 16:13
 9/9 A kérdező kommentje:
neogranormonnal és körömvirág krémmel kenegetem egész nap, mintha már javult volna 1 kicsit de még mindig folyik és még mindig véres.... de legalább már tudom rendesen mozgatni tőle a lábam. köszi a válaszokat!
2012. aug. 2. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!