Kérlek, mondjátok meg, egy háziorvosi rendelőben mik lennének azok a a fejlesztések, amiknek betegként örülnétek? (netes bejelentkezés, szabad wi-fi, köremailek (persze ezek csak a technikai dolgok), a betegellátást érintők is érdekelnek. )
Legyen színes, kényelmes székek a váróban.
Újságok kirakva, míg vár az ember tudjon olvasni. Wifi.
Legyen az a hideg meleg vizes tartály, műanyag pohárral, amiből ihat az ember ha megszomjazik.
Nem legyen egy órás kávészünet!
Sajnos nálunk az van!!!
NAgyon klassz, köszi!
Felnőtt praxisom lesz.. :-) De persze mindenre nyitott vagyok... Itthon mindig azt mondom a férjemnek, hogy aki beteg, annak tök mindegy, mi van a váróban (csak lássa orvos mihamarabb), de ő állítja, hogy fontosak a 21. századi körülmények.... Szóval kedvesek vagytok, légyszi írjatok még...
Az a fontos, hogy az orvos időt szánjon a betegére. Ha bemegyek hozzá, akkor legalább egy minimális érdeklődést tanúsítson a bajom iránt. Ha valamilyen információra van szükségem a betegségemmel kapcsolatban, akkor merjem megkérdezni tőle, ne azt lássam a viselkedésén, hogy legszívesebben kidobna a rendelőből.
A többi amit előttem leírtak csak körítés, kényelmi kérdés. Szerintem a legfontosabb a szakmai felkészültség és a pozitív hozzáállás a betegekhez.
Szintén örülnék annak, ha racionálisan lenne megoldva a rendelési idő. Nagyon praktikus lenne, ha heti egy nap munkaidőn kívül is elérhető lenne az orvos ( legalább 1-2 órát), hogy azok, akik nem betegek, de pl receptet szeretnének felíratni vagy más adminisztrációs dolgot elintézni, azoknak ne kelljen betegszabadságot kivenni.
legyen akadálymentes! sajnos a rendelők egy nagyon nagy része a mai napig nem az...
amúgy meg a doki értsen vmit a szkmájához, a táppénz nem megoldás mindenre, ne a betgnek kellejn diagnózissal odaállítani és megmondani hova kéne beutaló..
Igazatok van. S nagyon köszi!
Csak nehezen megoldható egy 3-4 órás rendelési idő alatt, ha egy járványos időszakban 50-60 beteget kell megvizsgálni, kezelni, hogy mindenkire ELÉG idő legyen... De persze próbálkozni kell.. S nekem sem előre magyarázkodni.. :-)
Még egyszer köszönöm, ha van még valami, ne tartsátok vissza! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!