Háziorvos váltásnál egy lelkiismeretesebb orvos mennyire vizsgálja meg a páciensét?
Figyelt kérdés
Tehát ha valaki átjelentkezik másik háziorvoshoz, akkor lépésről-lépésre milyen vizsgálatokat végez? (Már a lelkiismeretesebbje, aki nemcsak kitölti a papírt és mehetsz.)2012. júl. 23. 12:14
1/4 anonim válasza:
Megméri a vérnyomást, belenéz a torkodba, megkérdi milyen panaszaid vannak, meghallgat stetoszkóppal, berendel vérvételre,amiből aztán megállapít néhány dolgot, elküld EKG-re, elküld belgyógyászhoz, aki újra elküld EKG-re, megkérdi, mi a panaszod, beírja és visszaküld a házihoz.
2/4 anonim válasza:
Ó, látom, más is járt már így... :P
Az előzőt még kiegészíteném azzal, hogy vagy öt percen keresztül fogja vizsgálni a hasadat. Legalábbis nálam ez volt. :) Megtapogatja a májat, a gyomrot, stb. Emésztési vizsgálat is lehetséges... Am n jól megkaptam, még ultrahangra is kellet mennem
3/4 anonim válasza:
Én is háziorvost váltanék, de nekem épp az a bajom, hogy az eddigi nem csinált semmit, még ha beteg voltam se vizsgált meg, max. belenézett a torkomba, jogsi hosszabításnál is csak látásvizsgáálat és semmi más. Nem szeretem én sem, ha agyonvizsgálnak, de ha vmi bajom van rám nézhetne azért. Érdeklődnék, hogy Budapesti ez az orvos, ha igen,ki ő, ha ennyit tudna segíteni, megköszönném, mert nem tudom kihez menjek. Köszönöm előre a választ.
4/4 anonim válasza:
Még annyi lenne a kérdésem kiegészítésképpen, hogy mi az az emésztési vizsgálat,soha nem hallottam róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!