Leszázalékolás előtt állok. Nehezen adják meg az 50%-os rokkantnyugdíjat? Sok zárójelentésem van, tényleg beteg vagyok!
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 08:25
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok szakmabeli,de úgy tudom,hogy akit az OOSZI 50%-ra értékel,az nem jogosult rokkantsági nyugdíjra. Régen 67% kellett, de már változott a %-os mérték. 50%-os rokkantság esetén valami járadékot folyósítanak.
2/3 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de semmi jóra ne számíts. Apukám is tényleg beteg. 10 évig volt 67% on, és most elvettek tőle mindent.Nem gyógyult meg és jobb sem lett csak rosszabb. Az állam olyan törvényeket hozott hogy minél kevesebbet kelljen fizetnie. Ledolgozott bejelentve 30 évet és elvettek tőle mindent.
3/3 anonim válasza:
Nekem is levették a pénzemet,elvették a közgyógyot és nem javult az állapotom.nem tom hogyvanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!