Ez mi lehet? (nagyon szar lent folyt)
Figyelt kérdés
Kb majdnem minden este mikor elaludnék már félálomban vagyok felriadok hogy nem kapok levegöt nagoyn szar :'( :'( meg most is csak ugy izgulok a semmi miatt mi lehet ez?2012. júl. 13. 22:50
431/506 anonim válasza:
Átmentem Szegedre, ott sincsenek nagyszájúak.
432/506 anonim válasza:
Börkabát van. Motor nincs. Van jó kis fekvenyomós szett. Használom is :) szőke? Nem bírom a fajtád :D HÁT egeszen el lehet beszélni.
433/506 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy nem birod?
2012. júl. 21. 00:51
434/506 anonim válasza:
Csak vicceltem. Nem kell mindent komolyan venni
435/506 A kérdező kommentje:
okés :) mért szerinted olyan vagyok mint a többi kamasz? Nem drogozm jo cigiztem de letettem meg eltudok beszélgetni
2012. júl. 21. 00:55
436/506 anonim válasza:
Hát nem. Legalább is így nem tünik annak. Én az olyat utálom, hogy ma már a 11 éves gyerek már cigizik az iskolában :@ mert hogy 18+ azt csinál amit akar. Annak meg még a tojáshéj a fenekén. Ráadásul lány létére. Bár ez nem számit annyit..de akkor is.. Hanyadik éves gimis vagy? Tervezel egyetemre menni?
437/506 A kérdező kommentje:
most leszek 11 nem csak informatika programozo érettségi html php java :D:D
2012. júl. 21. 01:02
438/506 anonim válasza:
Ó. Egy programozó. Én azthallottam nem nagy az igényrá, Zsolt névre hallgató ismerősöm még 25 éves, egyszer kétszer kapott weblap szerkesztésből, amúgy meg diákmunkából gyűjti össze. De ha egy cég állást ad, akkor már jól jártál.
439/506 A kérdező kommentje:
Flextronics! az szokott
2012. júl. 21. 01:08
440/506 anonim válasza:
Még 1 év és egyetem :). Ha elromolna a géped megtudnád szerelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!