Ha a mellem miatt megyek nőgyógyászhoz, akkor is megfog vizsgálni?
nagy valószínűséggel igen.
első: ez nem egy szolgáltatás, ahol te szabod meg, mire tartasz igényt és mire nem. ha az orvos szükségét látja, akkor "egyéb helyeken" is meg fogja vizsgálni, különben nem tudja felállítani a helyes diagnózist
Első vagyok.
Az orvos azt csinálhat, amibe te beleegyezel. Ha te nem akarod, hogy megvizsgáljon alul, akkor nem ültethet bele a székbe, vetkőztethet le és vizsgálhat meg.
Nyilván nem azt mondtam, hogy célszerű elutasítani a vizsgálatot, hiszen ha meg akar vizsgálni, akkor annak oka van.
De az orvos azt ehet, amibe te beleegyezel.
2. vagyok
ezzel a problémával mindenképp nőgyógyászhoz fordulj. nekem nagyon fiatalon, szinte gyerekként volt problémám a mellemmel úgy, h még sosem volt párkapcsolatom. ezzel együtt is megvizsgált mindenütt. lehet, h nem így lesz, csak azért mondom, mert sanszos és könnyebb, ha "lélekben" felkészülsz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!