Mennyire keresettek most az ápolók és nővérek?
Nyugat-Mo-ban rendeznek a munkaügyesek, ápoló és nővérképzést, de nem tudom belevágjak-e. Tudom, hogy nem sok a fizetésük, annak ellenére sem, hogy emeltek és meglehetősen kulimunkát végeztetnek velük, de pályakezdő kereskedelmis vagyok és egyszerűen nem vesznek fel sehová, még a startkártyám sem számít semmit. Középsuliban egészségügyibe jártam.
Most van ez a lehetőség, de fogalmam sincs, hogy ilyen rossz állapotok mellett van-e nővér és ápoló felvétel.
Nem tudom még, milyen szintű képzés lenne, most TÉTELEZZÜK FEL, HOGY LEGALACSONYABB KÉPZÉST ADJÁK.
Akkor mennyi az esélyem, hogy Nyugat-Mo-on elhelyezkedhetek mondjuk egy kórházban, vagy hasonló helyen?
igen, bevallom ez is felmerült bennem, sőt, ez az egyetlen mentsváram. angolos vagyok, ott kint Angliában tíz körömmel kapnak az ápolók után.
de ehhez kezdő tőke kell. amíg nem tudok külföldre menni, addig ITTHON TUDNÉK MELÓT SZEREZNI KÓRHÁZBAN?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!