Magánorvosnál is kiderül, ha nem "játszik" a TAJ kártya? Úgy értem kötelessége jelenteni, vagy tőle függetlenül kiderül, vagy őt csak a pénz érdekli?
1 magándoki el se kéri a taj számod
2 tök mindegy, hogy úgymond potyázol-e vagy sem, mivel a nav mindenképp behajtja rajtad, ha nem fizetsz
Én ahol eddig voltam magánorvosnál ott bizony elkérték a taj kártyát. Főleg, ha valami gyógyszert ír fel receptre, azt sem tudja megtenni a taj számod nélkül.
Viszont sajna nem tudom, hogy a számítógép kijelzi-e neki, hogy lejárt már a káryta :(
1-esnek:
Csak úgy derül ki, ha használatban van. Biztosított alapesetben mindenképp, mivel azért kell fizetni a társadalombiztosítást, de magánorvosnál? Ugyanis pont ez volt a kérdés.
7.nek:
kösz, eddig vágtam a történéseket, az érdekelne, hogy ezzel automatikusan megtudja az oep a problémát, teszem azt receptírásnál vagy valamikor ha használja a számot , vagy csak úgy ha az orvos jelez feléjük, mivel kötelessége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!