Beesett mellkasra (cipészmell, pectus excavatum) valami megoldás?
Figyelt kérdés
Hello, 15 éves vagyok, kb 11 éves korom óta van beesett mellkasom, és nem tudom, hogyan lehetne újra normális a kinézetem. Sokan az úszást javasolták, három évig rendszeresen csináltam, de nem hozott eredményt.
Hallottam egy másik, viszonylag új megoldásról, a Nuss-műtétről is, de amikor mondtam a szüleimnek (akik egyébként orvosok) csak annyit válaszoltak, hogy a műtét egy durva beavatkozás stb...
2009. júl. 7. 13:54
11/12 anonim válasza:
Szia! Sajnos műtét után meg tobb hónapig nem edzhetsz nehez súlyokkal.
12/12 Zolee0212 válasza:
Nekem is így volt, 10-11éves korom óta kezdek befele nőni, aztán most 19éves koromba eldöntöttem hogy megműttetem, és lám most itt vagyok, 12.-én műtöttek és hát az első pár nap (valakinek 2-3 vkinek 4-5 elég fájdalmas, keserves) de aztán minden nap pici fokkal kellemesebb, sokat kell sétálni mozogni és kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!