Szerintetek eltört a csuklóm?
Tegnap egy kb 2méter magasból leestem úgy,hogy mind két tenyerem a földhöz volt,ez úgy értem mint ha fekvőtámaszt akartam volna csinálni pont úgy voltam.Az egyik csuklóm eléggé fájt és méghozzá pont az volt eltörve kb 8 éve. Ma reggel felkelek és érzem,hogy fáj a csuklóm és egy kis helyen fel van dagadva.Mozgatni birom,de fáj egy kicsit egy bizonyos helyen. Linkelek egy képet nem az én kezemről csak megjelölöm ,hogy hol van feldagadva.
16/F
Nem valószínű,hogy eltört ugyanis mozgatni tudod..Zúzódásra utalnak a jelek de az a legjobb ha elmész orvoshoz röngenre,
és megnézik.Ha megkérdezhetem hogy sikerült ez a "mutatvány" xDDDD
Nincsen eltörve ha tudod mozgatni.
De viszont nagyon megakadt a szemem azon,amit írtál: "Linkelek egy képet nem az én kezemről csak megjelölöm ,hogy hol van feldagadva." Érdekes ha fiú vagy,milyen nőies kezed van,szép körmeid,gyűrűd:D (vágom hogy megjelölted hogy hol van feldagadva,de akkor ne azt írd,hogy a te kezedről:'D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!