Gyomortükrözés bódításban-most szégyelljem magam, amiért nem toleráltam az endoscopot? :- (
Üdv mindenkinek! Nem oly rég estem túl egy ilyen bódításos beavatkozáson.
Nagyon meglepett, hogy vizsgálat után, mikor átvettem a leletem, az orvos azt mondta: nem bírtam túl jól az egészet...De én nem is emlékszem arra például, hogy hogy jutott be a nyelőcsőbe az eszköz, nem emlékszem nyelésre, semmire igazából. Ha elvileg szedáltak, nem szabadott volna az izmaimnak görcsben lenniük, tehát nem értem.
Mivel az egész gyomrom tele van hatalmas polypokkal, így nem is kérdéses, hogy az már rendes altatással lesz elvégezve.
De akkor is zavar, hogy hogy tudtam ellenkezni az eszköz ellen bódítás alatt?
(Mondjuk, azt hozzá kell tegyem, az orvosnak nem lehetett valami jó kedve, mert még szedálás előtt megkérdeztem, hogy nekem kell-e nyelni a csövet...mivel arra gondoltam, ha nem leszek tudatában a dolgoknak, hogy fogok nyelni, ha azt mondják, mikor nyelnem kell; főleg, hogy a lidocain is megtette hatását és próbáltam még ülve, a bódítás előtt nyelni, de nem sikerült, így aggódva megkérdeztem azt a dolgot /hát kár volt/...de ő sajnos ezt félreértette és azt választolta, hogy ha gondolom, lenyelheti ő is végignézhetjük az ő gyomrát is...Tehát a legvégén már nem mertem rákérdezni, mit értett az alatt, hogy nem tolerálom az eszközt)
Valakinek esetleg volt ilyen "élménye"?
Egy szar, gyenge alaknak érzem most magam, ki tudja, mit csináltam még, amiről nem tudok.
helyesbítek:
...azt sem tudják, mi az a reflux
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!