MO-on milyen munkakörnél szükséges a belépéskrt a kötelező orvosi vizsgálat mellett a tüdőszűrés?
rátapintottatok a lényegre! az biztos, hogy volt vizsgálaton, de azt nem tudjuk kellett-e mennie tüdőszűrésre és ha igen akkor:
1/ volt és nem vették észre,
2/ volt és észrevették, ennek ellenére felvették dolgozni,
3/ kellett volna mennie és lepapírozták...
aki tud segíteni nyugodtan kérdezhettek priviben még részleteket, itt nem akarok már több konkrétumot megadni.
Köszi
Törvényileg csak ez egészségügyben és az élelmiszeriparban dolgozókat kötelezik tüdőszűrésre!!
Más: mivel én is rákbeteg vagyok (urológia) sok infót összeszedtem erről a betegségcsoportról.
1. Olyan rákbetegség nincs, ami a kialakulástól számítva 1 hónap alatt elviszi a beteget. Még a legagresszívabb sem!
2. Mivel egy hónap alatt meghalt a munkábaállás után, akkor már látszódni kellett rajta, hogy végstádiumos rákbeteg.
Ha nem a fentebb említett munkakörökben dolgozott, NEM VOLT KÖTELEZŐ a tüdőszűrés. Általában a cégek évente 1x el szokták küldeni a dolgozókat orvosi vizsgálatra amiben cége válogatja, de benne szokott lenni a röntgen is (tüdő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!