Ilyet lehet? Kisgyermeknek éjjel nyugtató, mert sír? (kórház)
Ha indokolt akkor a gyermeknek is lehet nyugtatót adni. nem egy gyermeknek adtak már Xanaxot műtét után pl nekem
Az azért van,hogy egyrészt ne mászkáljanak/sírjanak. Másrészt meg a te hiányod is felzaklathatja.
mondjuk azt nem értem, hogy miért mentél haza?? engem 10 lóval sem tudtak volna elvonszolni onnan, az tuti.
meg kicsit sántít a dolog nekem.. fuldoklik a gyerek, és nem foglalkoznak vele... háááát, fura.
Nem volt választásom. Örültem, hogy addigra elaludt. Ha leállok veszekedni, felébred és megint sír.
Ha sántit, ha nem, ez volt. Mondom a vészcsengőt megnyomtam, arra sem jött ki senki...
Én sürgősségi sebésznek tanulok de énis adtam volna neki az vagyok aki a xanaxosat írta ..
Mert sokkal fontosabb a nyugalmi állapot megtartása minthogy kárt tegyenek magukban :// És azért elég szar lehetett neki h nemvoltál ott ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!