Egyforma hosszú a lábujjam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben felfigyeltem arra, hogy mindkét lábamon a nagylábujjammal egyforma hosszú a második, és harmadik lábujjam. Nem tetszik, visszataszító.. Mit csináljak, hogy a középső lábujjam kicsit visszamenjen? Azt olvastam, hogy nyújtó gyakorlatokat kellene ilyenkor csinálni.2012. jún. 2. 11:36
1/10 anonim válasza:
Mi bajod van vele? Szerintem attól csak aranyosabb lesz egy láb.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát, ami azt illeti, sokan megszóltak érte... De köszi. :)
2012. jún. 2. 11:45
3/10 anonim válasza:
Ne is mond, nekem a második lábujjam már lassan hosszabb, mint a nagy. :-S Nem elég, hogy esztétikailag sem szép, de mindenbe azzal rúgok bele és ez fáj, mert amúgy az ízülete nagyon lagymatag. Szerintem nem sokat lehet ez ellen tenni.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor én inkább meg se szólalok, neked se lehet könnyebb. :||
2012. jún. 2. 11:52
6/10 A kérdező kommentje:
Római lábujjam van? :o Wow.. És akkor ez most jó vagy rossz?:o
2012. jún. 2. 12:07
7/10 anonim válasza:
De miért akarod mindenképp azt hallani, hogy rossz? :) Mitől volna rossz?
Lábujjak és kész. Lábfej. Római lábfej.
Olvasd el ezt: [link]
Hamupipőke mostohanővérei levágták a lábujjukat.
Szerinted komolyan meg lehet változtatni egy testrészedet?
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatást. :)
Ami azt illeti, sokszor csúfoltak engem, és innen jön az az agymenésem, hogy "ez rossz, ezen változtatni akarok"... :/
2012. jún. 2. 12:12
9/10 anonim válasza:
Hehe:D Nekem hosszabb a második ujjam, akkor nekem görög lábam van:D Igazából sohasem érdekelt. Egyáltalán minek nézegetik a többiek a te lábujjaidat?:D Én elkezdeném marni őket hogy lábfetisiszták vagy valami, szerintem tök beteges ezen csámcsogni:D Amúgy meg mondd a lábujjadnak hogy "visszamenjé!":D Igazából meg esélytelen. Talán műtéttel, de ha erre költenél elég buta lennél:)
10/10 anonim válasza:
Engem is zavart, hogy a 2. egy picit hosszabb a nagynál, de már nem nagyon érdekel:D
Nem tudsz mit csinálni a lábaddal, el kell fogadnod. Amúgy szerintem nem az ujjak mérete tud szörnyű lenni, hanem ha ápolatlan a láb:D Szóval ne zavarjon, hogy milyen hosszú a lábujjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!