Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyit szoktak manapság adni...

Mennyit szoktak manapság adni az orvosnak, mandulaműtét után?

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Amennyit, mint pl. egy patikusnak adnál, aki kiadja a gyógyszert. Semmit, mert (ahogy a patikus is) csak a munkáját végezte!
2009. jún. 27. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
20.000 Ft-ot adtak ismerősömék
2009. jún. 27. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
20000et??:OBocsi csak kicsit meglepődtem...Most lehet hogy bunkóságnak fog tűnni de mi nem adtunk apum lábműtétje után csak kávét a nővéreknek és ennyi...Miért anyagiasodott el ennyire ez a mai világ??Nem értem,igaza van az 1. válaszolónak,az orvos csak a munkáját végzi...Hányszor mutatják a híradóba is ezeket...
2009. jún. 29. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi is 20.000 HUF ot adtunk az orvosnak,borítékban,műtét után.
2010. márc. 4. 08:50
 5/5 anonim válasza:
Nekem most volt, én 10000 Ft-ot adtam de az én dokim tényleg nagyon segítőkész volt végig, többször feljött hozzám érdeklődni még mielőtt odaadtam volna...szóval... én nem sajnáltam rá mert tényleg korrekt volt :)
2010. ápr. 1. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!